logo
logo
 

 

bıçak


Laz Böreği

bıçakla kesilir. Üzerine ılık tereyağı dökülür. Ardından tepsi pişirmek için fırının içine konur. En güzel laz böreğini lazlardan yiyebilirsiniz. Afiyet olsun....


Tavuk Döner

bıçakla sıyırılır. Ardından özel sosla soslanır. Tavuk dönerinin sosunda neler kullanılır biraz daha ondan bahsedelim. Yoğurta bir miktar sıvı yağ, bir miktar tuz, bir miktar orta acılı Gaziantep kırmızı b...


Mısır Ekmeği

bıçakla baklava gibi çizgiler yapılır. Ardından fırında yaklaşık bir saat pişirilir. Rize'de eskiden fırın yerine fırınlı kuzine odun sobaları kullanılırdı. Şimdilerde Ardeşende geleneksel soba üretimi dev...


Karalahana Ezmesi

bıçakla iki parmak kalınlığında kesilir. Ardından kaynak sudaki tencerede haşlanır. İlk haşlama suyu dökülür. Kalan lahanalara ikinci sefer su eklenir ve tereyağı, sıvı yağ, iç yağı, kuru kırmızı acı biber...


Pişmiş Kestane

bıçak yardımı ile çizik atılır. Çizik atılmasının nedeni pişmiş kestanenin kolay soyulması ve kolay pişmesidir. İki tür pişirme yöntemi vardır. Biri tepside kestane pişirme, diğeri suda kestane pişirmedir....


Biz Kimiz

bıçak, kaşık, bardak, tabak, tava ★) Ayder Fırtına Deresi doğu koluna 300 metre mesafede ★) Ayder Frtına Deresi (Doğu-Batı) Çift Kol panaromik manzaralı ★) Asfalt yola 5 metre mesafede ★) Rize/Ardeşen şehi...


Ayder 5 yıldızlı Bungalov

bıçak, kaşık, bardak, tabak, tava ★) Ayder Fırtına Deresi doğu koluna 300 metre mesafede ★) Ayder Frtına Deresi (Doğu-Batı) Çift Kol panaromik manzaralı ★) Asfalt yola 5 metre mesafede ★) Rize/Ardeşen şehi...




 
Pirinçlik Köyü No:68/1 Ayder Fırtına Deresi Doğu Yakası, 53400 Ardeşen/Rize/Türkiye
+90 532 204 11