logo
logo
 

 
Hamsi

Hamsi
+905322041136 Hemen WhatsApp'tan yazın



Türkiye Cumhuriyeti topraklarının 3 tarafı denizlerle çevrilirdi. Bu nedenle deniz ürünlerini tüketmek Türkiye'de yaygındır. Denizden elde edilen balık türlerinden biri de hamsi balığıdır. Hamsi boyutları değişmektedir. Genelde hamsi 12 santim boyutundadır. 9 santimden küçük yavru hamsilerin avlanması yasaktır. Büyük boy hamsi ise 20 santime kadar bulunmaktadır. Hamsiler daha çok azak denizinde ve az miktarda ise sohum bölgesinde yumurtlamaktadır. Hamsi ortalama 17 derece ve 18 derece kıyıya 5 metre - 10 metre yakınlıktaki sularda yumurtlama yapar. Yumurtlama ayı Mayıs ayında başlar eylül ayına kadar devam eder. Hamsi soğuk suyu seven bir balıktır. Türkiye'de avlanma tarihleri 1 Eylül ile 14 Nisan arasıdır. Hamsi soğuk aylarda Kasım, Aralık, Ocak, Şubat aylarında Karadeniz sahilinde çokça bulunur. Diğer aylarda hamsi balığı avlamak daha zordur. Hamsi karadenizde çok tüketilen bir balıktır. Hamsili ekmek, hamsili pilav, hamsi tavalama en çok tercih edilen yemek çeşitlerindendir. Denizden taze tutulmuş hamsi yemek isterseniz sizi Rizeye bekliyoruz.

Hamsi Videosu

Arama Sonuçları

deniz ürünleri
balık türleri
hamsi balığı
Hamsi boyutları
hamsi
yavru hamsiler
azak denizi
sohum bölgesi
sohum
Hamsi soğuk suyu seven
Hamsi soğuk aylar
soğuk aylar
Hamsili ekmek
hamsili pilav
hamsi tavalama
azak
hamsi tava

Ayder Bungalow Rezervasyon













Hamsi

Hamsi
+905322041136 Hemen WhatsApp'tan yazın



Türkiye Cumhuriyeti topraklarının 3 tarafı denizlerle çevrilirdi. Bu nedenle deniz ürünlerini tüketmek Türkiye'de yaygındır. Denizden elde edilen balık türlerinden biri de hamsi balığıdır. Hamsi boyutları değişmektedir. Genelde hamsi 12 santim boyutundadır. 9 santimden küçük yavru hamsilerin avlanması yasaktır. Büyük boy hamsi ise 20 santime kadar bulunmaktadır. Hamsiler daha çok azak denizinde ve az miktarda ise sohum bölgesinde yumurtlamaktadır. Hamsi ortalama 17 derece ve 18 derece kıyıya 5 metre - 10 metre yakınlıktaki sularda yumurtlama yapar. Yumurtlama ayı Mayıs ayında başlar eylül ayına kadar devam eder. Hamsi soğuk suyu seven bir balıktır. Türkiye'de avlanma tarihleri 1 Eylül ile 14 Nisan arasıdır. Hamsi soğuk aylarda Kasım, Aralık, Ocak, Şubat aylarında Karadeniz sahilinde çokça bulunur. Diğer aylarda hamsi balığı avlamak daha zordur. Hamsi karadenizde çok tüketilen bir balıktır. Hamsili ekmek, hamsili pilav, hamsi tavalama en çok tercih edilen yemek çeşitlerindendir. Denizden taze tutulmuş hamsi yemek isterseniz sizi Rizeye bekliyoruz.

Hamsi Videosu

Arama Sonuçları

deniz ürünleri
balık türleri
hamsi balığı
Hamsi boyutları
hamsi
yavru hamsiler
azak denizi
sohum bölgesi
sohum
Hamsi soğuk suyu seven
Hamsi soğuk aylar
soğuk aylar
Hamsili ekmek
hamsili pilav
hamsi tavalama
azak
hamsi tava



Ayder Bungalow Rezervasyon















 
Pirinçlik Köyü No:68/1 Ayder Fırtına Deresi Doğu Yakası, 53400 Ardeşen/Rize/Türkiye
+90 532 204 11